Heldagstur

Heldagstur med hundekjøring

Hos oss får du være delaktig i hele opplevelsen fra å hente hunder og forberede spannet, kjøre eller sitte på spannet, og avsele og sette hundene tilbake på plass etter turen. Vi gir dere først en innføring på hvordan kjøre sleden og hjelper selvfølgelig med forberedelse av spannene. Du kjører selv et eget hundespann på 4 til 6 hunder, og har en passasjer i sleden. Dere bytter underveis. Hundekjøring er team arbeid og du må hjelpe hundene underveis på turen, så du må være i normal god form. Tid for å kose med hundene i etterkant av turen. Lunch underveis eller etter turen.

Tidsrom: 20. November – 20. April.

Nivå: Ingen erfaring er nødvendig. Du trenger å være i normal fysisk form. Hvis du ikke ønsker å kjøre sleden selv må vi vite det på forhånd.

Pris: Kr 1650,- pr voksen. Barn under 12 år kr 825,-

Inkludert i prisen:

Varighet: ca 5 t

Aktivitet start: Kl 10

Utstyr: Vi besørger varme vintersko og varmedress ved forhåndsbestilling.

(Vi anbefaler gjestene å kle seg med et lag med ull innerst og evt. et lag ekstra med ull eller fleece, før varmedress eller tilsvarende isolerende og vindtett. Lue og vindtette votter (ikke hansker). Solbriller/snøbriller kan være nyttig.

Lunch: Te/kaffe og enkel lunch forberedt over bålet under turen, eller ved/i «gamma» etter endt tur ved dårlig vær. Har du matallergier, vennligst oppgi det ved bestilling.

Risiko – ansvar: Alle turene våre er forbundet med en viss risiko. Hundekjøring er en ekstrem aktivitet hvor vi forholder oss til naturerelementene, og vi jobber med dyr. Vi gjør alle gjestene våre oppmerksomme på at turene med oss skjer på egen risiko, det vil si at vi ikke står til ansvar for eventuell skade på person eller utstyr under turene våre. Ved bestilling av en sledetur bekrefter dere at dere aksepterer dette.

Knapp til bookingskjema Varighet: 1 dag Årstid: Vinter Transport: Hundekjøring

Design og utvikling: Idéfabrikken - Fonnfjell design AS