Halvdags tur med hundespann

Har du et ønske om å prøve hundekjøring, så er en halvdags tur en smakebit på det.

Til personer deler på et hundespann på 4- 6 hunder og dere veksler på å kjøre og sitte på i sleden.

Vi ønsker å gi deg et realistisk bilde på hva hundekjøring er, så du får aktivt deltakende på alle deler av turen. Guiden vil forklare deg hvordan du behandler hundene, og sæler de opp, og du styrer sleden. Så får du forberede ditt eget spann. Selvfølgelig er guiden der og hjelper deg. Etter turen sæler vi av og hjelper hundene tilbake til plassene sine. Så er det tid for kaffe, kake og bålkos.

Varighet :3 t

Oppmøtetid kl 10  eller kl 14

 

 • Tur lengde ikon

  Lengde på tur

  3 t

 • Icon deltakere

  Deltakere

  2-12

 • Vanskelighetsgrad

  Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner

Om turen

To personer deler en slede, så bytter dere på å kjøre og sitte i sleden. Handikappede eller personer som ikke er i så god fysisk form kan sitte i sleden under hele turen, om det er ønskelig. Fortell oss ved bestilling om du foretrekker sitte i sleden under hele turen.

Hundekjøring er en morsom men også fysisk krevende aktivitet, som krever balanse, styrke og utholdenhet. Hvis din fysiske form er gjennomsnittlig god og du har en positiv innstilling, og er forberedt på kulde og varierende værforhold, da har du det som er nødvendig!

Kle deg varmt. Vi har varmedress og varme sko å låne ut, men barn må være fullstendig oppkledd da vi ikke har små størrelser.