Dametur Husky Weekend

Kun en time fra Trondheim lufthavn, venter en  annerledes og uforglemmelig helg med hundekjøring og friluftsliv for eventyrlystne og sporty damer. Møt våre Alaska huskier og kjør ditt eget hundespann og spis lunch ute ved bålet. Vi spiser typisk norsk turmat, og formidler historier og  kultur med andre damer.

Tidspunkt: Lørdag – mandag: 14 April -16th April 2018.   Andre datoer kan være mulig på forespørsel.

Antall personer: Minimum 2 – max 8 personer.

Pris pr person: NOK 7500,-

Inkludert i prisen: To dagsturer med hundespann på 4- 6 hunder. To personer deler en slede. Vintersko og varmedress. To overnattinger. Lunch og to retters middag ankomstdag, frokost, lunch og tre retters middag siste dag, frokost avreisedag.

Ikke inkludert: Drikke til middag/alkohol. Transport til og fra fly/tog/buss.

Overnatting: To overnattinger i dobbeltrom ved overnattingsmuligheter i Meråker/Storlien.

Praktisk info: Normal lengde på dagstur er 20-35 km. Inkludert lunch  innebærer aktiviteten ca 3-5 t pr dag. Det kreves normal kondisjon, og det er en fordel å ha god balanse og styrke. Det er mulig å kun være passasjer i sleden ved bevegelseshemning. Alle typer vær kan oppstå, og vi har temperaturer fra ca+10 – 30 minus. Hundekjøring er en fysisk krevende sport som alle kan delta på med en god holdning til vær og fysisk aktivitet.

Enkleste måte å komme hit:
Morgen toget fra Værnes (bytte på Hell stasjon) til Kopperå stasjon. Ankomst Kopperå 09 06.
Avreise fra Meråker 10 50  ankomstVærnes  11 45. Med tog fra Meråker 09 50 ankomst Værnes 11 42.

Taxi Meråker + 47 74 81 01 36, eller gjør en avtale med oss om å hente fra tog/buss stasjon.Henting ved Kopperå togstasjon NOK 100,- pp. pr vei.

Dag for dag:
Lørdag: Ankomst Kopperå stasjon 09 06 og ta taxi de siste 3 km til kennelen, eller gjør avtale om å bli hentet. Programmet starter kl 10.  Du vil bli oppkledd, møte hundene og få instruksjon på hvordan du sæler opp hundene og forbereder spannet ditt, samt hvordan kjøre sleden. Deretter får du en lapp med navnene på hundene i spannet ditt og kan starte å gjøre klart spannet. Selvfølgelig vil guiden hjelpe deg! Så drar vi ut på tur og nyter hundene, naturen og en lunch ute ved bålet. Etter turen gir vi hundene drikke, sæler av og setter de på plassene sine igjen før vi kjører deg til overnattingstedet, hvor du inntar en to retters middag.

Søndag: Frokost ved overnattingstedet, før du blir hentet og kjørt til kennelen. Vi gjør en ny hundetur med lunch. Etter turen har vi en felles tre retters middag og memorerer over helgens opplevelser.

Mandag:Frokost ved overnattingstedet, før avreise.

 

 • Tur lengde ikon

  Lengde på tur

  3 days/ 2 nights

 • Icon deltakere

  Deltakere

  2-8

 • Vanskelighetsgrad

  Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner