Heldagstur med hundespann

Lyst til å kjenne på gleden med å kjøre et hundespann?

Vi tilbyr deg å være med på en dagstur hvor du er aktivt involvert fra du kommer til du reiser.
Guiden gir deg instruksjon på hvordan du styrer sleden og hvordan du sæler på og håndterer hundene. Så får du forberede ditt eget hundespann før vi drar ut på tur. Vi stopper og har en koselig lunch pause under turen. Etter turen gir vi hundene vann, sæler av og bringer dem tilbake til husene sine. Selvfølgelig vil guiden være tilstede og hjelpe deg. To og to personer deler et hundespann på 4-6 hunder, så du får både prøve å kjøre og sitte på i sleden.

Oppmøte kennelen: Kl 10

Total varighet: 5 t

 

 

 • Tur lengde ikon

  Lengde på tur

  5 t

 • Icon deltakere

  Deltakere

  2-12

 • Vanskelighetsgrad

  Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner

Om turen

To personer deler en slede, så bytter dere på å kjøre og sitte i sleden. Handikappede eller personer som ikke er i så god fysisk form kan sitte i sleden under hele turen, om det er ønskelig. Fortell oss ved bestilling om du foretrekker sitte i sleden under hele turen.

Hundekjøring er en morsom men også fysisk krevende aktivitet, som krever balanse, styrke og utholdenhet. Hvis din fysiske form er gjennomsnittlig god og du har en positiv innstilling, og er forberedt på kulde og varierende værforhold, da har du det som er nødvendig!

Kle deg varmt. Vi har varmedress og varme sko å låne ut, men barn må være fullstendig oppkledd da vi ikke har små størrelser.

Avhengig av snø og vær forholdene kjører vi en tur på 20 – 35 km, og har lunch underveis.