Kveldstur med hundespann

Opplev den magiske vinternatten fra hundesleden! Det er en fantastisk følelse å kjøre hundespann gjennom skog og fjell landskap i mørket, med bare hodelampen til å lyse opp for deg. Du vil uansett kjøre trygt bak en guide, og hundene vil følge sporet.  Magiske øyeblikk er spesielt når månen kommer opp og kaster skygge av deg og hundene på snøen, eller nordlyset blafrer over hodet på deg, eller du opplever den mest magiske solnedgangen….

To personer deler et hundespann med 4-6 hunder og bytter på å være passasjer og kjører av spannet. Vi serverer kaffe med noe til etter turen.

Tid: Kl 17 – 20. Turer senere på kvelden på forespørsel!

 

 

 

 • Tur lengde ikon

  Lengde på tur

  3 t

 • Icon deltakere

  Deltakere

  2 - 12

 • Vanskelighetsgrad

  Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner Ikon stjerner

Om turen

Etter en kort instruksjon om sikkerhet, hvordan vi forbereder et hundespann og hvordan vi styrer sleden, deltar alle på å forberede hundespannene før vi drar ut på en tur på ca 10 km, eller ca 1 t kjøring. ) To personer deler på en slede med 4-6 hunder, og bytter på å sitte på og kjøre. Etterpå sæler vi av hundene og setter de tilbake på plassene sine, før vi koser oss med kaffe og en kakebit.

Handikappede personer, eller de som ikke er i god nok fysisk form kan sitte i sleden under hele turen om nødvendig.  Om det er ønskelig gi oss informasjon om det ved bestilling.