Hundetur etter spesielle ønsker

Har du ønsker om andre turalternativer enn de vi satt sammen? På forespørsel lager vi gjerne et arrangement som er tilpasset deg. Har du spesielle ønsker for turmål, spesielle ting du ønsker å feire eller lignende? Vi har blant annet fått være med å feire 80-årsdag, utdrikningslag, bryllupsreise mm. Send oss gjerne en forespørsel så skal vi se hva vi kan få til.

Nedenfor kan du se på noen forslag til aktiviteter:

For dere som ønsker å kombinere en skitur med hundekjøring og transport av utstyr, er dette en fin kombinasjon. To personer deler på et hundespann. Den ene kjører hundespannet med alt utstyret, mens den andre går på ski. Dere bytter på annenhver dag, eller i løpet av dagen.

For de som er stødige på ski, er det mulig å snørekjøre med en til to hunder. Du har da et belte på deg, og en line fram til hunden, som trekker deg avgårde. 

Både i dagslys og i mørket med hodelykt er dette en flott måte å bevege seg ut i vinterlandskapet på. Det gir også god mosjon, og trenger ingen spesielle ferdigheter.

I Meråker finnes mange gode fiskevann som egner seg godt til pilking. Ørret og røye er de vanligste fiskene å få.

Fotografering er en fin kombinasjon til hundekjøring. Hundene gir masse foto motiv i seg selv, og du kommer deg lettvint med mye utstyr til områder for naturfotografering.

Vi lager gjerne en natursti over ulike tema og tilpasset ulike aldre, som vil være både morsom og lærerik. Andre aktiviteter som trugestafett, hestesko kasting, øksekasting, pil og bue skyting mm kan vi ordne på forespørsel.

Vi tilbyr matservering etter ønske ved bålet, i lavvo eller gamme.


Design og utvikling: Idéfabrikken - Fonnfjell design AS