top of page
Snowy landscape.JPG

VILKÅR OG BETINGELSER

Bestilling, forespørsel og betaling

Før du legger ut på et spennende eventyr med oss, må du lese og godta våre vilkår og betingelser før deg  bestill reise!  Bruk bestillingsskjemaet eller send  en forespørsel til:  post@huskyadventure.no for å reservere aktiviteten/turen du ønsker å være med på.


Vi gir deg tilbakemelding og informerer deg om det er noen ledige plasser igjen.
Når du har gjort avtale om tid og tur å delta på sender vi deg en faktura. Når fakturaen er betalt har vi gjort en reservasjon på turen for deg.

innbetaling

Bankkonto: 4435 08 20369
Swift-kode: SPTRNO 22
IBAN: NO 17 4435 0820 369BIC:
  6364 957 4229
(Bankadresse: Sparebank 1 Midt Norge, Søndregt 4, N-7467 Trondheim)
Org.nr: 985
  216 665

Bestilling, forespørsel og betaling

Hundekjøring er en krevende aktivitet. Du bekrefter når du bestiller tur, at du har helse til å bli med på hundekjøring, og at du er ansvarlig for å skaffe deg en reiseforsikring som dekker ulykke, sykdom, avbestilling med mer.
Vi forbeholder oss retten til å endre den avtalte turen dersom det oppstår uventede omstendigheter som gjør det vanskelig eller uansvarlig å gjennomføre det planlagte programmet. Vi vil da prøve å tilrettelegge et best mulig alternativ.
Dersom vær- eller snøforhold, eller andre uforutsigbare omstendigheter oppstår som gjør det umulig å gjennomføre det planlagte programmet, forbeholder vi oss retten til å kansellere turen.
Du har akseptert våre bestillingsbetingelser når du har betalt faktura eller depositum på 25 % av det totale reisebeløpet. Vær oppmerksom på at din plass på en reise kun reserveres etter at forskuddsbetaling er betalt. Å sende oss en forespørsel vil ikke sikre et sete på din foretrukne reise eller dato.

Norway Husky Adventure krever 25 % av produktprisen som forskuddsbetaling. Det resterende beløpet skal betales senest 60 dager før avreise. Dersom det resterende beløpet ikke betales innen 60 dager forbeholder Norway Husky Adventure seg retten til å kansellere setet ditt. Dersom en kunde bestiller en reise innen 60 dager til avreise, vil kunden først betale forskuddsbetalingen via nettsiden og motta et varsel om det resterende beløpet i løpet av en uke etter at forskuddsbetalingen er betalt.

Hvis du har spørsmål i forhold til dette, hjelper vi gjerne, ikke nøl med å kontakte oss når som helst!


Norges huskyeventyr  Kansellering

Norge husky eventyr  forbeholder seg retten til å avlyse en tur på grunn av værforhold, dersom en guide plutselig er blitt syk og vi ikke har noen tilstrekkelig kvalifisert til å erstatte guiden eller hvis det er for få deltakere. Informasjon om minimum antall deltakere finnes på hvert produkts nettside.  Norge husky eventyr  plikter å informere alle kunder så raskt som mulig dersom dette er tilfelle.

Hvis  Norge husky eventyr  kansellerer på grunn av noen av de ovennevnte årsakene, vil kundene motta full refusjon av det betalte beløpet (forskuddsbetaling eller produktpris), bortsett fra eventuelle kostnader som ikke er direkte relatert til produktet, f.eks.  hotellovernatting, forsikring eller personlig utstyr som ikke er inkludert i selve produktet (se avsnittet reiseforsikring).

Kundens kansellering

Hvis det skjer noe som hindrer deg i å reise på en bestilt reise, vil vi gjerne hjelpe deg med å bytte til en annen dato eller eventyr hvis mulig uten ekstra kostnad. Det kan komme et tilleggsgebyr dersom den alternative turen har høyere avgift eller refusjon dersom den valgte turen har lavere avgift. Hvis det er umulig å finne en ny dato og en reise kanselleres av kunden, belaster vi kunden etter følgende vilkår:

  • Ved avbestilling 90 dager eller mer  før avgang  depositumet vil bli tilbakebetalt i sin helhet.

  • Avbestilling fra 90 dager til 60 dager før avreise, Norge  husky adventure forbeholder seg retten til å beholde forskuddsbetalingen (25 % av den totale produktprisen).

  • Ved avbestilling innen 60 dager til 30 dager før avreise har Norway husky adventure rett til å belaste deg for 50 % av produktprisen.

  •   Ved avbestilling 30 dager eller mindre før avreise vil Norway husky adventure belaste deg for 100 % av produktprisen.

Denne summen skal dekke kostnadene for all logistikken og forberedelsene vi allerede har gjort i forkant av en tur, hvor mange vil være en direkte og ikke-refunderbar kostnad for oss. Til tross for disse vilkårene og betingelsene, har vi som mål å oppnå behagelige vilkår der det er mulig, og vil heller ha deg med på en av våre turer og dele spennende eventyr med oss!

Dersom en kunde bestemmer seg for å avbestille en reise Norge  husky adventure må motta den informasjonen så snart som mulig og leveres skriftlig, gjerne via e-post til  post@huskyadventure.no  Avbestillingsdato er datoen Norway husky adventure har mottatt kanselleringen.

Force Majeure

I tilfelle nødsituasjoner, naturkatastrofer, politiske forstyrrelser og lignende utenfor vår kontroll (Force Majeure), som ikke gir noe annet alternativ enn å kansellere eller endre en reise,  Norge husky eventyr  er ikke forpliktet til å refundere eventuelle depositum eller totale reisekostnader som måtte ha påløpt kunden, da dette i de fleste tilfeller skal dekkes av reiseforsikringer. Kundetilfredshet er imidlertid viktig for oss, og dersom Force Majeure skal inntreffe vil vi sørge for den beste servicen og sikkerheten vi overhodet kan, og i mange tilfeller kan ombestilling av reise til en annen dato være det beste alternativet.

Begrensning av ansvar

Norge husky eventyr  er ikke ansvarlig for forsinkelser, ulemper, ulykker, skader, kanselleringer eller utgifter av noe slag som helt eller delvis skyldes uaktsomhet fra andre, kunden eller årsaker utenfor vår kontroll. Ved å godta våre vilkår og betingelser, påtar deltakerne all risiko for personskade og forverring av enhver medisinsk tilstand som på noen måte er relatert til aktivitetene til turen. Bagasje og andre personlige eiendeler er utelukkende eierens ansvar, og vi er ikke ansvarlige for tap påført kunden. Vi anbefaler våre kunder å lese nøye gjennom forsikringen deres for å sjekke dekningen før de drar på en reise.

Kundens spesielle forespørsler

Eventuelle spesielle krav må informeres til  Norge husky eventyr  ved bestilling.  Norge husky eventyr  vil prøve å imøtekomme spesielle krav der det er mulig. Spesielle krav inkluderer også allergier av enhver art og kostholdsrestriksjoner og spesielle medisinske tilstander.

Reiseforsikring

Vi anbefaler på det sterkeste at du har en reiseforsikring som ikke bare dekker reisen, men også kansellering, sykdom/medisinske forhold, tapt/stjålet bagasje og personlige eiendeler og i tilfelle Force Majeure. World Nomads er et verdensomspennende kjent reise- og opplevelsesforsikringsselskap, de dekker de fleste reisene du kan gjøre hos oss.

Kundeinformasjon:

Når du bestiller en reise gjennom nettsiden vår, vil du bli bedt om å gi ut noen personlige data. Dette kan variere avhengig av hvilken reise du bestiller, men vi ber alltid om navn, telefonnummer og e-postadresse før du kan betale gjennom vårt bookingsystem.

Vi samler inn data som er relevante for oss for å sikre at du får den beste servicen og sikkerheten på våre reiser. Dette inkluderer alder, kjønn og helsetilstand der det er relevant, e-postadresse og telefonnummer for ytterligere kontakt, opprinnelsesland og nåværende bosted. Ytterligere informasjon som skostørrelse, høyde, vekt, allergier, fysisk og helsemessig tilstand etc. kan også være nødvendig for noen av våre mer teknisk og fysisk avanserte turer og ekspedisjoner. Informasjon som skostørrelse, høyde og vekt er nødvendig når det gjelder utstyr levert av oss til kunden.

Norway husky adventure vil aldri gi ut noen personopplysninger til noen tredjepart og er utelukkende til vårt eget bruk.

Filmer og bilder

Norge husky eventyr  forbeholder seg rettighetene til å annonsere våre turer på internett og sosiale medier. Dette vil ofte inkludere fotografier og filmer med deltakere. Dersom noen deltaker ikke ønsker å bli vist på film eller bilder fra turene våre, vennligst informer oss før avreise.

Endringer på nettsiden vår

Norge  husky adventure forbeholder seg retten til å endre nettstedsmateriale når som helst, inkludert våre vilkår og betingelser. Mottak av bestillingsbekreftelse fra Norway husky adventure vil inkludere vilkårene i pdf-filen. Det er derfor disse vilkårene, som du har godtatt ved betaling av forskuddsbetalingen, som gjelder for reisen din, og eventuelle endringer som gjøres i våre vilkår og betingelser etter at du har mottatt en bestillingsbekreftelse vil ikke påvirke deg på noen måte.

Gjeldende lov

Denne kontrakten er underlagt norsk lov, ved å godta våre vilkår og betingelser samtykker kunden i at enhver tvist eller krav skal prøves under norsk lov.

Hvis en kunde på noen måte mener det er grunn til å sende inn en klage eller resultere i en tvist, må Norway husky adventure varsles så snart som mulig. Kunden skal informere guiden, dersom dette skjer under en reise, om reklamasjonen som sendes videre  til Norge husky eventyr og bekreftet skriftlig av oss til kundens e-postadresse. Norway Husky Adventure vil alltid forsøke å løse enhver tvist eller klage på stedet. Dersom det oppstår en klage etter at en reise er avsluttet, skal Norway husky adventure motta klagen skriftlig senest to uker etter at reisen er gjennomført.

Tilbakemelding fra kunder

Tilbakemeldingen din er veldig viktig for oss, slik at vi kan lære og forbedre oss kontinuerlig. Hvis du har enten positive eller negative tilbakemeldinger etter en tur, setter vi pris på at du deler den med oss på:  post@huskyadventure.no


Værsåsnill kontakt oss

Hvis du har spørsmål om våre vilkår og betingelser, kan du gjerne kontakte oss på

post@huskyadventure.no

Les mer
bottom of page