top of page
Bilde 29.01.2021, 16 28 24 (2).jpg

HVORDAN FINNER DU OSS

Norway Husky Adventure holder til like nord for Meråker ved Bjørkslettet i Kopperå, 3 kilometer fra Kopperå togstasjon  og kun 60 kilometer fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Slik kommer du deg fra Trondheim flyplass til oss:

Med bil:  Kjør E6 nordover mot Stjørdal. Ta til høyre til E14 mot Meråker-Storlien. Passer Meråker, og etter noen km, ta av til venstre til Kopperå. Følg deretter  den veien rett frem til veien stopper ved kennelen.

Med buss til Meråker stasjon:  www.atb.no  Trondheim/Stjørdal(Værnes) – Meråker

Med tog til Kopperå stasjon:  www.nsb.no . Fra FlybanestasjonenVærnes – eller Stjørdal jernbanestasjon til Kopperå jernbanestasjon. Vær oppmerksom på at toget fra Flybanestasjonen går ett stopp sørover mot Trondheim (Hell stasjon) og derfra må du bytte tog til regionaltog mot Storlien/Meråker/Kopperå.

Taxi Meråker + 47 74 81 01 36

Information: About

OM OSS

Norway Husky Adventure ble startet  i 2000. Bodil Bakken er eier og har vært kjører siden 1990 og har  deltatt i løp i Norge og Sverige. Hennes partner, Jan Ove Moen er kennelens nevenyttige mann, og sammen med andre erfarne guider vil de sørge for at du har  en uforglemmelig villmarksopplevelse.

Alaska husky  er navnet på typen hunder vi bruker. Det er en blandingsrase, laget  å være den raskeste hunden i verden  over lange avstander. 


Alaska
  huskyer  oppsto  i  Alaska, og var  en krysning mellom inuitter og indianere  polarhunder. I dag er Alaska husky en krysning mellom forskjellige polarraser, forskjellige fuglehunder, Greyhound, Border collie og andre.

Bilde 29.01.2021, 17 03 28.jpg
Information: About
bottom of page